Emne: BMW 02/Classic :: Bristolgrå 2002, et avsluttet kapittel

Skrevet av JE den 20-07-2008 21:39
#20

geirm skrev:
Hei Jørgen,

Som nevnt tidligere er jeg stor fan av prosjektet ditt. Jeg synes det er spesielt morsomt at du velger å benytte M10 motoren. Har du fått prøvt motor og bremser ennå, er du fornøyd med resultatet? Fint om du deler bilder av bakbremsene med oss.

Hvordan er det å kjøre med 400" fjærer og Bilstein sport, er det akseptabelt for gatebruk eller er nyrebelte og susp endel av kjøre antrekket?.Pfft

Geir...


Hei

Den nye motoren er ikke satt sammen. men den jeg har nå fungerer greit etter bytte av triggerhjul. eneste som gjenstår med den er fin mapping på ruller.

Bremsene fungerer meget godt, bortsett fra meget myk pedal. dette skal bli bedre når jeg får montert hovedbremsecyl fra e32 750 (bare jeg finner en brukt...) trudde det var samme på e32 735i men der tok jeg feil da de ble levert med to forskjellige utgaver, og jeg fikk seff den som ikke passer.

problemene jeg hadde på rudskogen var den forre potta som subba i mellomakselen ved nedgiring og ujevn vei (dette blir fikset nu). det andre var forlange bolter til bell`s bak slik at disse subba i braketten til caliperen når boltene ble varme og strakk seg (dette er også fiksa nå)

Flere bilder kommer i løpet av kvelden / morra dagen.